2012. július 28., szombat

One Shot: Tábor - So what?!


Újabb One Shot! :D Remélem tetszeni fog! Remélem, nem vakultok meg a sok színtől, bocsi. Kommentelni amúgy ér!!!
Noémi xXxX




Zoe

Már egy hete, hogy továbbjutottunk. Első reakció: sikítás, pattogás, nevetés, örömtánc és egyebek. Második reakció: elintézni, hogy vissza tudjunk jönni. Ezt viszont gyorsabban megoldottuk, mint gondoltuk. Anya egyik barátjánál szállunk meg addig, Georgianál, aki egy nagyon kedves nő, csak rögeszméje, hogy valaki meg akarja ölni őt. Anya szerint épp ezért beszélnek kevesebbet. Viszont itt él Londonban, hatalmas lakása van, amiben elférünk négyen (bocs, öten, mert velünk lakik a macskája, Borisz is), és közel van a tábor helyszínéhez is, Georgia pedig szívesen befogad bárkit, csak legyen társasága. Amúgy a nap nagy részében a szobájában hortyog Borisszal a hátán, ha pedig ébren van, akkor pedig bevonul a szobájába enni, szóval nem nagy társaság. De amúgy se érünk rá, mert minket éppen lefoglalnak a próbák. A táborban több csapattal fogunk elénekelni egy Pink dalt, és eldöntik, hogy kik juthatnak a legjobb százba, onnan a legjobb ötvenbe, és onnan majd a legjobb huszonnégybe.
Szóval, indulunk a táborba. Ma lesz az, hogy elénekeljük közösen a dalt a Candy lányokkal és a Freakkel. Mindkettő egy lánycsapat, a Candy csajok Alissa és Kaithlinn, ikrek, egyikük barna a másikuk szőke, erről lehet megkülönböztetni őket; Freakék pedig négyen vannak, Bella, Kelly, Janice és Tammy, ketten testvérek, ketten pedig jó barátnők, ők alakítottak egy csapatot. Annyira nem rosszak, de abban Candyékkel is egyet értünk (merthogy nagyon összebarátkoztunk velük), hogy Bella és Kelly annyira nem jó, szinte Janice viszi el a hátán a csapatot, Tammy az még jó. Lissa és Kaith két nagyon jó fej csajszi, és nagyon tehetségesek, reméljük, még viszont látjuk őket a verseny alatt, csak úgy, mint Markot, akivel még nem sikerült találkoznunk.
Itt vagyunk, ismét várunk a sorunkra. Bella és Tammy még megkér, hogy halkan próbáljuk el a számot, mert biztosra akarnak menni. Nem értem, nélkülünk miért nem tudják, de belemegyünk. Közbe látom, hogy vesz a kamera, ezért, szinte reflexszerűen néha oda-oda pillantgatok, miközben dúdolgatjuk a nótát. Még egy csomóan kapták ezt a számot, mert ugye itt négy dalt osztottak ki mindenkinek. A nóta jól megy, bár Bella mindig elszúrja azt az egy hangot, és mindig elkezd olyankor hisztizni – most sem volt másképp. Csak az a különbség, hogy a kamera ezt most veszi.
-          Nem megy! – sírja Bella, miközben tenyerébe temeti az arcát.
-        Nyugi, menni fog! – öleli át őt Tammy, miközben a vállát simogatja. – Jók vagyunk, tovább jutunk! Oké? – súgja neki, miközben még mindig nyugtatgatni próbálja. Azért magabiztosság az van.
-          Oké… - szipogja Bella, és óvatosan kihúzza magát.
Ekkor rájöttem, miért van itt a kamera. Szinte azonnal hívnak minket, hogy sipirc, mert mi jövünk. Immáron másodszorra állunk a színpadon, csak most a többiekkel, és épp, hogy beállunk e helyünkre, már el is indul a dal.
 Mind
Freak
Candy girls
Rythm Queens
Alissa
Kaithlinn
Bella
Janice
Kelly
Tammy
Zoe
Hayley
Ivette
Na-na-na-na, na-na, na
Na-na-na-na na-na
Na-na-na-na, na-na, na
Na-na-na-na na-na

I guess I just lost my husband
I don't know where he went
So I'm gonna drink my money
I'm not gonna pay his rent(Nope!)

I got a brand new attitude
And I'm gonna wear it tonight
I'm gonna get in trouble
I wanna start a fight

Na-na-na-na, na-na, na
I wanna start a fight
Na-na-na-na, na-na, na
I wanna start a fight!

So, so what?
I'm still a rock star
I got my rock moves
And I don't need you

And guess what
I'm having more fun
And now that we're done
I'm gonna show you tonight

I'm alright
I'm just fine
And you're a tool

So, so what?
I am a rock star
I got my rock moves
And I don't want you tonight

Uh, check my flow, uh

The waiter just took my table
And gave it to Jessica Simp, shit!
I guess I'll go sit with drum boy
At least he'll know how to hit

What if this song's on the radio
Then somebody's gonna die
I'm gonna get in trouble
My ex will start a fight

Na-na-na-na, na-na, na
He's gonna start a fight
Na-na-na-na, na-na, na
We're all gonna get in a fight!

So, so what?
I'm still a rock star
I got my rock moves
And I don't need you

And guess what
I'm having more fun
And now that we're done
I'm gonna show you tonight

I'm alright
I'm just fine
And you're a tool

So, so what?
I am a rock star
I got my rock moves
And I don't want you tonight

You weren't there
You never were
You want it all
But that's not fair

I gave you life
I gave my all
You weren't there
You let me fall

So, so what?
I'm still a rock star
I got my rock moves
And I don't need you

And guess what
I'm having more fun
And now that we're done
I'm gonna show you tonight

I'm alright
I'm just fine
And you're a tool

So, so what?
I am a rock star
I got my rock moves
And I don't want you tonight

No no, no no
I don't want you tonight
You weren't there
I'm gonna show you tonight

I'm alright
I'm just fine
And you're a tool

So, so what?
I am a rock star
I got my rock moves
And I don't want you tonight

Ba-da-da-da, da-da

Nagyon jól érzem magam a dal közben, és a többiek is. A betanult kis koreográfiát is eltáncoljuk, csak Bella rontja el azt a bizonyos hangot, és elkezd sírni a dal közben. Mikor véget ér a dal kicsit ideges vagyok, mert tudom, a mentorok most döntenek, hogy tovább jutunk-e a következő „lépcsőfokra”.
-       Akkor kezdem én. – mondja Louis. – Candy girls, én meg voltam elégedve veletek, bár szerintem ez a dal annyira nem nektek való, de ez most más téma. Jók voltatok. Freak, nekem most annyira nem tetszettetek, és nem feltétlenül azért, mert Bella elrontotta. Rythm Queens, nagyon jók voltatok, bár a válogatón nekem jobban tetszettetek, mintha most a lazaság kicsit az ének kárára ment volna.
-   A Rythm Queensel kapcsolatban nem értek egyet. – szól közbe Tulisa. – Szerintem most is fantasztikusak voltatok! Csak egyet kérek, Ivette! Mosolyogj! – ránézek csapattársamra, mire az aprót mosolyogva bólint. – Candy girls, aranyosak vagytok, nektek tényleg nem áll jól Pink. – vág egy bocsi grimaszt, de azért mosolyog. – Freak, nekem sem tetszettetek annyira, valahogy nem tudtátok úgy megugrani a magasságot, mint először, túl magasra tettétek a lécet, de csak alul verdestétek.
-      Igen, szerintem is kicsit kényelmesek voltatok. – következik Gary. – Rythm Queens, jók voltatok. Candy girls, ti is nagyon jók voltatok, nekem nagyon tetszetek.
-          Love is in the air! – nevet Tulisa.
-    Candy Girls, minden elismerésem a tiétek! – mutogat Kelly. – Ti aztán… hú! Rythm Queens, imádlak titeket! Nagyon tehetségesek és nagyon helyesek vagytok, de ne féljetek már annyira! – már szinte pattog a székében, miközben vigyorog. – Freak, szerintem sem voltatok nagyon jók ma, de Bella. Ha elrontasz valamit, azt úgy csináld, hogy senki ne vegye észre! Tégy úgy, mintha direkt lett volna, mert így tovább rontod a produkciót, és a többieket is elhúzod! Ne törődj egy apró hibával, és főleg ne sírj ilyen miatt, jó? – szól lágy hangon a Freak legfiatalabb tagjához, aki szipogva bólint. – Akkor most dugjuk össze a fejünket.
A mentorok tanakodnak, míg mi kétségbeesett pillantásokat vetünk. Tovább jutunk? Nem? Egyáltalán, mi lesz, ha igen, mi lesz, ha nem? Ha nem, akkor én biztos elsírnám magam. Nagyon sokat jelent nekem, nekünk ez az egész, szinte már túl sokat. És valahogy ezek után nem tudnék a lányok szemébe nézni anélkül, hogy úgy érezném, nem teljesítettem elég jól. Ha pedig továbbjutunk? Akkor gőzerővel gyakorlunk, és még jobbak leszünk! Megtaláljuk az arany középutat, és megmutatjuk mindenkinek, mit tudunk!
 - Döntöttünk! – szól hozzánk Tulisa, miután befejezik a tanácskozást.
A tenyerem izzadni kezd, miközben Hayley magához szorít engem és Ivyt, és úgy várjuk az eredményt.
 - Freak, kérlek, lépjetek előrébb. – szól Louis.
A négy lány így is tesz. Bella az összeomlás szélén áll, Kelly mindjárt elsírja magát, Janice a két lány között áll, és támogatja őket, Tammy pedig próbál érzelemmentes maradni.
 - Lányok, ti eddig a válogatón nyújtottátok a legjobbat. És mi, mentorok arra jutottunk… hogy nem kaptok több esélyt a bizonyításra. Sajnáljuk, de a verseny számotokra itt véget ér.
Az összes lány elsírja magát, és egymásba borulva próbálnak egy őr segítségével kibotorkálni. Igen, mi is hasonlóan néznénk ki, ha kiesnénk.
-        Olyan rossz érzés álmokat összetörni… - mondja halkan Kelly.
-      Rythm Queens, Candy girls, gyertek előrébb. – így is teszünk. Tulisa folytatja. – Ti mindannyian nagyon aranyosak és nagyon tehetségesek vagytok! – és most jön az a bizonyos „De!”, érzem. – De vajon elég erősek vagytok ahhoz, hogy túléljetek itt? – kis hatásszünet. – Szerintünk igen! Tovább jutottatok.
Az első, amit felfogok, hogy a lányok átölelnek, és együtt ugrálunk. Tovább jutottunk! Miután letudjuk a csoportos ölelést, rögtön Lissához és Kaithez rohanunk, és őket is megöleljük. Vár minket a következő kör, amikor is a százból lefaragnak minket ötvenre. 

2 megjegyzés:

  1. Szia!
    Gondolom nem írok újat,ha az írom le,hogy mint a többi ez is nagyon tetszett :D
    Nekem ez a Bella nem szimpi,nem tom hogy miért talán túlságosan is drámázik(?)
    Tetszenek ezek a One Shot-ok :D
    Puszi :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia! :D
      Jaj, nagyon örülök neki!! ^^ Bellával meg nem lesz már sok gondod, ugyanis, mint felül írott, kiesett. :D Amúgy, és most kis háttérinfó következik, Bella a legfiatalabb, 16 éves, és hát kicsit nagyon érzékeny, főleg az éneklést illetően. Annak viszont nagyon örülök, hogy tetszenek a One Shotok! ^^
      Puszi! :D

      Törlés